LIGHTVISION MEDIA SOLUTIONS

Folyamatos fejlődés 25 éve

A leglátványosabb show-tól a legkisebb konferenciáig minden feladatot ugyanolyan magas minőségben, ugyanazzal a lelkesedéssel és szakértelemmel végzünk el. Csatlakozzon hozzánk és megvalósítjuk legmerészebb elképzeléseit!​

Stabil partner az építőiparban

Közösen az Ön cégének fejlődéséért

KÜLDETÉSÜNK

Lightvision Media Solutions

Küldetésünk, hogy Magyarország elsőszámű szolgáltató cégévé váljuk. Arra törekszünk, hogy jutalmazhassuk partnereinket akik lehetőséget nyújtanak a növekedéshez és ez a gazdagodás elérje a munkatársainkat és üzleti partnereinket a közösségekben, ahol működünk. Mindenben, amit teszünk, törekszünk a becsületességre, a méltányosságra és a tisztességre.

Rólunk mondták

Véleményem szerint az egyik legjobb rendezvényszervező csapat Magyarországon, minden kérésemet azonnal teljesítették és nem létezett számukra akadály a kivitelezés során. Rátermett társaság, kitűnő munkával!
Szűcs Tibor
Cégvezető
Szuper csapat, fiatalos, gyors kommunikációval és nagyszerű hozzáállással. Makulátlan munkát végeztek, tökéletes minőségben került átadásra a projekt.
Igazán köszönöm!
Marossy Gábor
Beruházó
2019-ben egy sportesemény szervezésénél dolgoztam együtt az LMS csapatával. Magas színvonalon, kifogástalan munkát végeztek. Ha legközelebb szükségem lesz se, minden bizonnyal őket fogom választani!
Hóbor Attila
Sport Events

Maradjunk kapcsolatban!